0

Geen producten in je winkelmand.

WIST JE DAT:

Je deze deodorant-crème als volgt moet gebruiken?
Gebruik een (schoon)vingertopje deodorant per oksel en smeer dit op, indien gewenst kan je hier uiteraard ook een lepeltje of spatetje voor gebruiken.

Als je dit doet ‘s morgens na het douchen ben je de gehele dag vrij van (zweet)geurtjes.

We raden aan de deodorant even de tijd te geven om in te trekken voordat je je kleding aantrekt.


Deze deodorant de volgende ingrediënten bevat?
Deze deodorant bevat de volgende ingrediënten: Cocos Nucifera Oil (biologische kokosolie), dit is vochtinbrengend, antibacterieel en zit vol antioxidanten. Sodium Hydrogen Carbonate (baking soda), neutraliseert de huid en geurtjes. Zea mays (biologische maizena), neemt vocht op en zorgt ervoor dar je oksels langer droog blijven (echter is deze deo geen anti-transparant) daarnaast heeft het een reinigende werking van je porien Cera alba (bijenwas),beschermt de huid en houd vocht vast in de huid zonder de huid af te sluiten. Tocopherol (vitamine E), dit is een zeer krachtige anti-oxidant en tevens een natuurlijk middel voor de houdbaarheid en etherische olie.

Het zo maar zou kunnen dat als je snel last hebt van allergische reacties van deo, deze NatuurlijkeDeo wel geschikt is voor jou!
Deze deodorant-crème is gebaseerd is op alleen maar natuurlijke ingrediënten die ook voedzaam zijn voor je huid en niet werkt als anti transparant. Je blijft dus deels wel transpireren, maar het onttrekt de geur.

Mocht je onverhoopt toch een huidreactie krijgen bij het gebruik van deze deo raden we aan om te stoppen met het gebruik van de deodorant. Het kan zijn dat je dan reageert op de allergenen die van nature in de etherische olie voorkomen, of dat je op de baking soda reageert.


De deo kan reageren op temperatuur?
Dit komt omdat het een natuurlijk product is en gebaseerd is op kokosolie dus het reageert op temperatuur. De deo is het beste te bewaren op kamertemperatuur en is dan het fijnste smeerbaar. Als het wat harder is geworden omdat het kouder is kan je ook altijd een spateltje gebruiken om het uit het potje te halen en bij aanraking met je vinger wordt het al zachter en is het prima smeerbaar.
Ook komt het soms voor dat je je bevindt in heerlijke tropische temperaturen. De deo wordt dan vloeibaarder, maar is nog prima te gebruiken.Het kan handig zijn het dan even te roeren met een spateltje voor gebruik als de kokosolie te veel naar boven is gekomen. Je kan het dan ook even in de koelkast zetten.

Het glazen potje hergebruikt kan worden?
Bij het inleveren van een leeg potje natuurlijkedeo (op de markten en enkele verkooppunten), ontvang je € 0,50 korting op je volgende aankoop.

Deze deo ook geschikt voor je kind?
Zodra de hormonen beginnen te spelen, komen daar vaak ook (vervelende) geurtjes bij kijken waar je als kind niet op zit te wachten en wat onzekerheid met zich mee kan brengen. Deze NatuurlijkeDeo is verzorgend voor de huid en neutraliseert de geur, daarbij blokkeert het het natuurlijke en essentiële transpiratieproces niet wat zeker ook voor kinderen heel erg belangrijk is. Met deze deo stel je je kind niet al op jonge leeftijd bloot aan ‘chemische troep’.

Je met deze deodorant geen gele zweetvlekken krijgt?
Doordat deze deo geen antitransparant is en je deels blijft transpireren kan het voorkomen dat je zweetvlekken krijgt. De vlekken ontstaan vaak als je synthetische kleding draagt en het zweet niet kan verdampen. Echter zullen er geen gele vlekken ontstaan, dit gebeurt juist als je een deo met aluminium gebruikt, omdat zweet en aluminium op elkaar reageren. Mochten er toch vlekken ontstaan kan je deze verwijderen door het in te wrijven met zuiveringszout en een beetje water voordat je het in de wasmachine stopt.

We raden aan de deodorant even de tijd te geven om in te trekken voordat je je kleding aantrekt.


We binnen 1 tot 3 dagen je bestelling versturen?
Binnen 1 tot 3 werkdagen dagen zal de bestelling verstuurd worden. Als je dat wilt kan deze ook afgehaald worden in Rotterdam of kijk bij waar te koop .

Je ook reseller kan worden van NatuurlijkeDeo?
Leuk! Neem contact met ons op voor de prijzen en de mogelijkheden.