Natuurlijke deodorant zonder schadelijke ingrediënten

Als je kiest voor de natuurlijke deodorant van NatuurlijkeDeo.nl, kies je het allerbeste voor je huid. Mijn deodorant bevat namelijk geen schadelijke bestanddelen zoals bijvoorbeeld aluminium of parabenen. Daardoor is de deo veilig te gebruiken voor zowel dames, heren als kinderen. Als je op zoek bent naar 100% natuurlijke deodorant ben je bij mij dan ook aan het juiste adres.

Zweten en transpireren is een natuurlijk proces van het lichaam. Zo blijft de lichaamstemperatuur optimaal. De huid is nou eenmaal ons grootste orgaan. Reden te meer om deze goed te laten ademen én te verzorgen. Voor veel mensen is het gebruik van een deodorant de normaalste zaak van de wereld. Toch zijn we ons niet altijd bewust van de schadelijke bestanddelen die in veel van deze producten verwerkt zit.

natuurlijke_deo_aukje

Hierbij kun je denken aan parabenen die de huid beschadigen, of aluminium die het natuurlijke transpiratie proces van ons lichaam negatief beïnvloed. Door gebruik te maken van mijn natuurlijke deodorant hoef je hier geen hinder meer van te ondervinden. Ik heb mijn product met kennis, passie en liefde vervaardigd. Daarbij heb ik tevens de leefomgeving en het milieu in gedachten gehouden.

Met deze natuurlijke deodorant van NatuurlijkeDeo.nl denk je dus niet alleen aan de gezondheid van je lichaam, maar ook die van onze wereld en leefomgeving.Hierbij is ook nagedacht over de verpakking. De deodorant komt in een glazen potje. Doordat de crème zacht is voor de huid en geen aluminium bevat, is dit product ook geschikt als kinder deo. Zo kunnen nare zweetgeurtjes op een verantwoorde en effectieve manier tegen worden gegaan. De deodorant is dan ook geschikt voor zowel kinderen, pubers, dames en heren.

deodorant_potje_lavendel

Deze deo zonder aluminium houdt je de gehele dag lekker fris. De deodorant hoeft dan ook maar éénmaal daags aangebracht te worden maar mag naar behoefte vaker worden gebruikt. Daarbij heb je de keuze uit een aantal frisse geuren die gedurende de hele dag lekker blijven ruiken. Toch wordt het natuurlijke zweetproces niet belemmerd. Je huid kan dus goed blijven ventileren wat belangrijk is voor je welzijn. Natuurlijk heb je daarbij ook geen last van vervelende geurtjes. Ongeacht de situatie waarin jij je bevindt.

Mijn deodorant bevat onschadelijke en zachte ingrediënten op natuurlijke basis. Daardoor veroorzaakt de crème vrijwel geen allergische reacties. Bestellen doe je natuurlijk eenvoudig online. Al binnen enkele dagen kun je jouw bestelling thuis verwachten. Heb je nog vragen over de natuurlijke deodorant? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik beantwoord je vragen graag.

In deze blog lees je welke ingrediënten je beter kunt vermijden in deodorant.

Welke ingrediënten je moet vermijden in je deodorant

Uit nieuwsgierigheid heb ik laatst weer eens in de drogist een aantal etiketten bekeken van [...]

10.00 incl. btw
Aanbieding!
Nu 3 stuks naar keuze van €10.50 voor €9,95
Vegan
10.00 incl. btw
0.75 incl. btw

In onderstaande video legt Aukje, oprichtster van NatuurlijkeDeo, uit waarom je beter een natuurlijke deodorant kunt gebruiken.