Natuurlijke Deodorant: Ideaal en veilig voor moeders die borstvoeding geven.

Als borstvoedende moeder sta je voor talloze keuzes die zowel jou als je baby beïnvloeden. Een belangrijke maar vaak over het hoofd geziene factor is je keuze van deodorant. Reguliere deodorant, , bevatten vaak schadelijke stoffen die niet alleen jouw lichaam, maar ook dat van je pasgeboren baby kunnen beïnvloeden.

Het is essentieel om tijdens het geven van borstvoeding sterke geuren in je oksels en op je borst te vermijden om irritatie van de neus van je baby te voorkomen. Pasgeborenen hebben een bijzonder gevoelig reukvermogen, en het beschermen van hun gevoelige zintuigen is van vitaal belang.

Daarom raden we aan om tijdens het geven van borstvoeding te kiezen voor een natuurlijke deodorant . Natuurlijke deodorant biedt veiligheid en frisheid, zelfs tijdens de dynamische fases van het moederschap.

Natuurlijke deo, deodorant zonder aluminium, is een uitstekende keuze voor borstvoedende moeders het bevat geen hormoonverstorende stoffen en schadelijke chemicaliën, zoals parabenen, aluminium en ftalaten. In plaats daarvan wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten die niet in de moedermelk terecht kunnen komen via het lymfesysteem. Tevens zijn de ingredienten verzorgend voor je huid en hebben ze een anti bacteriële werking waarmee zweetgeurtjes op een natuurlijke manier geneutraliseerd worden.

Bestel hier jouw mama deodorant

Bovendien laten natuurlijke deo’s geen sterke parfumgeur achter die de neus van je baby kan irriteren. Het biedt veilige en effectieve bescherming tegen geurtjes, zonder compromissen te sluiten op het gebied van frisheid of veiligheid.

Kortom, bij het geven van borstvoeding is het van essentieel belang om bewuste keuzes te maken, zelfs als het gaat om je persoonlijke verzorgingsproducten. Door te kiezen voor natuurlijke deodorant, geef je niet alleen jezelf, maar ook je baby een gezonde start.

10.00 incl. btw
Aanbieding!
Nu 3 stuks naar keuze van €10.50 voor €9,95
Vegan
10.00 incl. btw
0.75 incl. btw

Kijk ook dit filmpje waarin oprichtster Aukje vertelt waarom de natuurlijke deodorant van NatuurlijkeDeo ook zeer geschikt is als kinder deo!