Kinder deo van Natuurlijkedeo.nl

Onze natuurlijke deodorant is zeer geschikt om te gebruiken als kinder deo. De pure ingrediënten zijn 100% natuurlijk en vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen en aluminium. Tegelijkertijd bieden ze je wel de bescherming die je nodig hebt tegen nare zweet geuren. Door de zuivere inhoud van de deodorant, is deze ook te gebruiken als kinder deo. Deze natuurlijke deodorant is door mijzelf ontwikkeld vanuit eigen behoefte.

Het product is gemaakt vanuit passie, liefde en bewustzijn voor onze leefomgeving. Uiteraard is mijn product zelf gemaakt en volledig goedgekeurd. Deodorant is zeker tijdens warme dagen van essentieel belang. Zo voelen we ons langer fris én voorkomen we vervelende zweetluchtjes. Ook kinderen en pubers ondervinden hier hinder van. Maar, omdat je jouw kind liever niet bloot wilt stellen aan schadelijke parabenen en aluminium, wil je wel een kinder deo gebruiken die veilig en effectief is.

Deodorant zonder aluminium is moeilijk of zelf helemaal niet verkrijgbaar in de reguliere winkels. Vaak moet je hier als ouder een afweging maken. Lang niet alle deodorants zijn onschadelijk in gebruik. Daarnaast belemmeren ze het natuurlijke transpiratie proces van het lichaam. Dit kan op den duur lichamelijke klachten met zich meebrengen. Evenals de schadelijke stoffen en parabenen welke vaak in deze producten verwerkt zit.

gezonde_deodroant

De huid blijft op deze manier optimaal ventileren. Naast het feit dat de natuurlijke deodorant jouw kind of puber beschermt tegen onaangename geuren, veroorzaakt de crème ook geen gele vlekken in de kleding. Normale deodorant met chemische bestanddelen doet dat wel. Online kinder deo bestellen doe je vervolgens snel en eenvoudig via de webshop. Daarbij hoef je nooit lang te wachten op jouw bestelling.

Kinder deo is daarnaast heel eenvoudig in een dun laagje aan te brengen. Het houdt je vervolgens de gehele dag vrij van geurtjes. Als je op zoek bent naar een veilig te gebruiken deodorant voor kinderen, laat ik je graag kennismaken met mijn zelfgemaakte kinder deo. Bestel de 100% natuurlijke deodorant eenvoudig online of neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt over dit product.

Oprichtster Aukje vertelt in dit filmpje waarom de natuurlijke deodorant van NatuurlijkeDeo ook zeer geschikt is als kinder deo!

10.00 incl. btw
Aanbieding!
Nu 3 stuks naar keuze van €10.50 voor €9,95
Vegan
10.00 incl. btw
3.50 incl. btw

Lees hier onze blog over waarom onze deodorant geschikt en veilig is voor kinderen

NatuurlijkeDeo ook geschikt voor kinderen en pubers

Vorige maand kwam er een meisje naar m’n kraam, ik schat haar rond de 10 [...]