Natuurlijke deo zonder aluminium

100% natuurlijke deodorant is een prima alternatief als je op zoek bent naar deo zonder aluminium. Zo kun je wel rekenen op een heerlijk fris gevoel, maar ondervind je geen hinder van schadelijke stoffen zoals parabenen en aluminium. Deze schadelijke stoffen zijn terug te vinden in de meeste deodorant en anti transpirant producten op chemische basis. Ze hebben niet alleen een nadelig effect op jouw kleding, maar ook op je gezondheid. Bij NatuurlijkeDeo.nl ben je dan ook aan het juiste adres als je een deo zonder aluminium wilt gaan gebruiken

Hoge temperaturen, spannende situaties of inspanningen zijn onlosmakelijk verbonden met transpireren. Dit is een natuurlijke reactie van het lichaam. Op deze manier wordt overtollige warmte en afvalstoffen op effectieve wijze afgevoerd. In veel gevallen gebruiken we een deodorant om de nare geurtjes die daarmee gepaard gaan te voorkomen en maskeren. Toch zijn deze niet altijd zo onschuldig als het misschien lijkt. Deze deo’s bevatten vaak veel parabenen en andere chemische bestanddelen die de huid afdekken. Daardoor wordt het natuurlijke transpiratie proces belemmerd en geblokkeerd. Ook aluminium wordt vaak aan deze producten toegevoegd.

Dit is herkenbaar aan de ontsierende gele vlekken die de deo veroorzaakt in je kleding. Met de 100% natuurlijke deodorant zonder aluminium is dat niet het geval.

natuurlijk_product_deodorant

Deo zonder aluminium kopen

Bij NatuurlijkeDeo.nl koop je jouw veilige deo zonder aluminium eenvoudig online. Daarbij heb je de keuze uit een aantal heerlijk frisse geuren. De crème is makkelijk aan te brengen en houdt je de hele dag fris. Toch wordt de transparantie niet gehinderd. Je huid kan optimaal blijven ademen waardoor je goed blijft ventileren. Ik heb deze deo zonder aluminium zo ontworpen dat deze ook geschikt is voor kinderen, pubers en moeders die borstvoeding geven.

Dus ook als je op zoek bent naar een veilige kinder deo zonder chemische bestanddelen ben je bij mij van harte welkom. Doordat er geen aluminium is toegevoegd aan dit product, heb je tevens geen last van gele vlekken in je kleding. Deze worden vaak veroorzaakt door de toegevoegde aluminium welke een reactie geeft op het zweet.

Deze deo zonder aluminium is veilig en dagelijks te gebruiken door zowel dames, heren als kinderen. Daarbij heb je ook nog eens de keuze uit een aantal heerlijke geuren zoals bijvoorbeeld lavendel of rozemarijn maar ook een vegan variant in de geur limoen. Bestellen doe je natuurlijk eenvoudig online. Binnen 1 tot 3 dagen kun je jouw deodorant op natuurlijke basis thuis verwachten

In onderstaande video legt Aukje, oprichtster van NatuurlijkeDeo, uit waarom je beter een natuurlijke deodorant kunt gebruiken.

10.00 incl. btw
Aanbieding!
Nu 3 stuks naar keuze van €10.50 voor €9,95
Vegan
10.00 incl. btw
0.75 incl. btw

Lees hier onze blog over de schadelijke ingrediënten in reguliere deodorants.

Welke ingrediënten je moet vermijden in je deodorant

Uit nieuwsgierigheid heb ik laatst weer eens in de drogist een aantal etiketten bekeken van [...]