natuurlijkedeo-basis groot-dicht
Lieve reader,

Het is even stil geweest vanaf onze kant, de afgelopen tijd was het ook voor mij even zoeken hoe om te gaan met de nieuwe realiteit waarin we nu leven. Maar we hebben niet stil gezeten en het is erg fijn om te merken dat vele van jullie ons ook online weten te vinden! Dank daarvoor 🙏

We hebben wel weer een paar markten mogen draaien, ik realiseerde me toen ik er weer stond hoe ik het gemist heb! Erg fijn het persoonlijke contact weer en zulke mooie gesprekken!

Zo sprak ik een dame die een deo voor haar moeder kocht bij ons die net herstellende van borstkanker is. Van haar arts had ze te horen gekregen dat ze beter geen reguliere deodorant meer kan gebruiken...

Daar doen we het voor 💚

Gezonde Groet,
Aukje
NatuurlijkeDeo

Nieuws over de markten

WhatsApp Image 2020-09-15 at 12.43.55
Omdat de markten nu moeten voldoen aan andere regelgeving is het soms lastig met de vergunningen. Hierdoor wijzigt er op het laatste moment nog wel eens iets.

Hou regelmatig onze agenda en social media in de gaten waar we de komende tijd te vinden zijn!

Blog SuzyB over onze deo

natuurlijke-deodorant
Laatst heb ik met Suzanne van het prachtige bedrijf SuzyB.nu afgesproken om van gedachten te wisselen over onze bedrijven, inspirerend was het!
En hoe tof is het, dat ze nu een blog heeft geschreven over onze ontmoeting en haar ervaring met onze deo. Lees 'm hier!

Samenwerking met bol.com

samenwerking-bol
Jaa hoe leuk is dat! Bol.com is een samenwerking aangegaan met NatuurlijkeDeo Vanaf nu zijn onze fijne deo's ook via hen te bestellen.

Betere smeerbaarheid met Shea butter

1F188B9E-1361-4346-8C94-45A78978CAE6
Wist je dat shea butter sinds kort ook één van de ingrediënten is van onze NatuurlijkeDeo?!

De biologische shea butter zorgt ervoor dat de deo beter smeerbaar is. Daarnaast heeft het ook een antibacteriële werking en bevat een hoog gehalte aan vitamine A, E en F. Het is zeer geschikt om de huid te hydrateren en heeft een herstellende en verzorgende werking voor je huid.

Verkooppunt - uitgelicht

De Bionier
De Bionier - Terschelling
Ben je op Terschelling breng dan zeker een bezoekje aan de Bionier op West. Voor al je biologische boodschappen & eilander lekkernijen. Sanna is de eigenaresse van De Bionier. Haar passies voor lekker eten, gezondheid, het eiland Terschelling en eigen baas zijn, komen samen in De Bionier. “Ik hoop met deze winkel mijn liefde voor gezond eten over te dragen en eilanders en eilandbezoekers te laten ervaren wat een gezond lijf met je doet”. Trots dat wij in deze mooie winkel een plekje hebben 💚

We doen het samen!!

NatuurlijkeDeo_LadiesNight_1.5.1.PRE
Ook voor ons als startende onderneming is het in deze tijd nog steeds een uitdaging. Wat kan jij doen om ons hierbij te supporten:
  • Deel het met je omgeving als je enthousiast bent over ons product
  • Volg, like en deel ons op Facebook & Instagram
  • Schrijf een review (dat kan zowel op onze site als via google )
  • Doe dit ook bij andere lokale ondernemers bij jou in de buurt


Onze dank is groot 🙏💚