groot en klein_nieuw 6 kerst
Lieve reader,
Het einde van 2022 is in zicht en dat is altijd ook een moment om terug te kijken. Wat maken we een ontwikkeling door en wat is er veel gebeurd afgelopen jaar binnen ons bedrijf. Het is een goed teken dat steeds meer mensen natuurlijke producten gaan gebruiken. Zonder allerlei schadelijke stoffen. En daar worden we blij van.

Dankjewel voor je support, je bestellingen en je feedback. Dit maakt dat we kunnen blijven groeien en doorontwikkelen.

Hele fijne dagen 💚

Liefs,
Aukje

Verzendbedrijf

IMG_8144
Afgelopen jaar hebben we de stap gezet om onze verzendingen elders onder te brengen. We hebben altijd met liefde alle bestellingen zelf ingepakt. Maar omdat er steeds meer mensen zijn die onze deo kopen, waar we echt super dankbaar voor zijn, hebben we gezocht naar een nieuwe oplossing voor het inpakken en versturen.

Hierdoor is er voor ons nu weer meer ruimte ontstaan om ons product door te ontwikkelen! 💚

Laat je ons weten wat jouw ervaringen zijn met deze nieuwe manier van versturen?

Nieuwe mini's

mini nieuw sfeer
Dit jaar hebben we ook onze nieuwe mini's gelanceerd! In een super mooi wit blikje en het fijne is, blik is zeer goed recyclebaar.

Deze nieuwe mini's zijn beter afsluitbaar en daardoor beter houdbaar.

Je doet er 3 weken mee bij dagelijks gebruik en het leuke is dat je bij de combi-deal nu zelf je combinatie kan samenstellen!


Verhuisd

a08013e8-0435-40ff-9f55-c01da1a7df13 kopie
Ook hebben we sinds een paar maanden een super mooie nieuwe studio/werkplaats op een prachtige groene en rustige locatie in Rotterdam.

Wat een feest om hier te werken, de deo te maken en te zijn!

Jullie zijn altijd welkom om je deo bestelling hier op te halen.
Nieuwe geur - Oranjebloesem

oranje groot en klein
Op veler verzoek hebben we afgelopen jaar een heerlijke nieuwe bloemige, exotische en frisse geur toegevoegd aan ons assortiment: Oranjebloesem 🧡

We hebben deze gelanceerd als limited edition om te kijken ook hoe deze jullie bevalt. En omdat deze zo goed wordt ontvangen door jullie hebben we besloten dat deze nog wel even in ons assortiment blijft 😊.

Leuk als je hier een beoordeling achterlaat over deze variant!


Kadoset

mini-kadoset
We kregen super leuke reacties op de kadoset van dit jaar! Dus zoek je nog een fijn natuurlijk kadootje voor iemand of lekker voor jezelf, voor een heerlijk gezond en fris begin van het nieuwe jaar?

Je kan zelf je favoriete combinatie samenstellen van een heerlijke deo of mini's naar keuze met dit fijne stuk zeep. Samen in een mooi zakje!

Deze prachtige hartvormige zeep is gemaakt in een klein dorpje in Frankrijk!


Ga naar onze webshop!

combi deo zeep - lavendel
Kadoset
16,45 14,95
mini totaal_new 3
Combi deal
14,00 11,95
hergebruik deo potje kaars
Kaarsenkit
€6,95
facebook instagram email youtube website 
Email Marketing Powered by MailPoet